KRESZ elsősegélydobozok

A gépjármű tulajdonosokat a KRESZ kötelezi arra, hogy az autóban „B” jelű elsősegélycsomagot tartson. Ezt a ládát új kocsi vásárlásakor az autóval együtt adják. Azonban, használt jármű esetében érdemes meggyőződni arról, az előző tulajdonos hiánytalanul megőrizte-e a doboz tartalmát. Mindamellett a kötszerek szavatossággal rendelkeznek, így a mentődoboznak lejárati ideje van.

A KRESZ előírásai a kétkerekű járművel közlekedőket is érintik. Motorkerékpár, segédmotor, motoros tricikli és oldalkocsi nélküli motorkerékpár esetében az „A” elsősegély doboz használata kötelező.

Biciklisták számára kialakított kis kiszerelésű csomagot is tartunk webshopunkban. A vázhoz egyszerűen rögzíthető táska a legszükségesebb felszerelést tartalmazza. A kis helyigényű, praktikus tasaknak azok is hasznát veszik, akik szeretnek kirándulni és a szabadban sportolni.

A KRESZ által előírt elsősegélycsomagokat minden esetben a hatályos szabvány szerinti (jelenleg: MSZ 13553) dobozba csomagoljuk.

Mentőláda rendelését leadhatja webáruházunkon keresztül, telefonon a 06-70-533-4986 számon vagy e-mailen keresztül az info@elsosegely-doboz.hu címen.

 

7 termék

oldalanként

Csökkenő irány beállítása

7 termék

oldalanként

Csökkenő irány beállítása
[profiler]
Memory usage: real: 17301504, emalloc: 16810192
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem