Üzemi elsősegély

 

A munkáltató a dolgozók létszámától, az üzem jellegétől, a munkafolyamat veszélyességétől függően szükséges biztosítani a segélynyújtáshoz a megfelelő felszerelést. Az üzemi elsősegély dobozok típusa a dolgozók létszáma alapján csoportosított, 30 főig az I, 31-50 fő között a II, 51-100 fő között a III és 101-200 fő között a IV jelzéssel rendelkezik a láda.

A termékeknél szereplő, tartalmat is feltüntető képek csak tájékoztató jellegűek. A darabszám minden esetben a termék részletezésénél felsoroltakkal megegyező, szabványnak megfelelő mennyiség.

Az elsősegély dobozok tartalmát elsődlegesen az MSZ 13553 megfelelő dobozba csomagoljuk, de lehetőséget adunk a szabványban meghatározott eltérő doboz választására is.

Fontos, hogy nem csak az elsősegély doboz tartalma, de a doboz maga is megfelel a szabványban előírtnak. Kérés esetén természetesen van lehetőség a szabványtól eltérő olcsóbb műanyag dobozba vagy PTP táskába csomagoltatni a szabványos elsősegély doboz tartalmat.

Mentőláda rendelését leadhatja webáruházunkon keresztül, telefonon a 06-70-533-4986 számon vagy e-mailen keresztül az info@elsosegely-doboz.hu címen.

120 ml kézfertőtlenítő gél készletünkün

Szállítási akció! BurnJel, vagy Plum termék vásárlásakor a kiszállítás díja csak 750.- forint

13 termék

oldalanként

Csökkenő irány beállítása

13 termék

oldalanként

Csökkenő irány beállítása
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 13973840
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem